Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Am pregatit Biletul zilei Champions League 12-13 martie in COTA 9.40 format din toate cele 4 meciuri fotbal. Am ales ponturi pe goluri si pariuri 1×2 la Superbet. Alege inspirat cu Pariuri365!

Biletul zilei Champions League

Barcelona vs Napoli – PSF X, in cota 1.80

Arsenal vs Porto – sub 3.5 goluri, in cota 1.57

Atletico Madrid vs Inter – sub 2.5 goluri, in cota 1.75

Dortmund vs PSV – PSF X, in cota 1.85

Bonus 50% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Ponturi Champions League 12 martie

Barcelona vs Napoli se anunta un duel interesant, asta pentru ca Barcelona este destul de inconstanta, in timp ce Napoli nu este in cea mai buna forma. In mansa tur, scorul a fost 1-1, la capatul unui meci tensionat, de lupta. Ma astept la un meci asemanator, mai ales ca miza este sferturile Champions League.

Arsenal vs Porto este un meci cu o favorita clara, respectiv Arsenal, insa Porto a demonstrat in tur ca are resursele necesare pentru a produce surpriza (victorie cu 1-0). Este de asteptat ca tunarii sa domine mansa retur, insa nu cred ca portughezii vor ceda usor, mai ales ca sunt intr-o forma de zile mari.

Bonusuri fara depunere
WinBoss Cazino

50 rotiri gratuite fara depunere

Betano Cazino

800 rotiri gratuite fara depunere

Superbet Cazino

350 rotiri gratuite fara depunere

Mr Bit Cazino

100 rotiri gratuite fara depunere

Ponturi Champions League 13 martie

Atletico Madrid vs Inter este poate cel mai echilibrata dubla din sferturile Champions League, lucru care s-a vazut si in tur. Totusi, Inter are avantaj, dupa victoria cu 1-0 din tur. Cu siguranta, Atletico va forta victoria, insa nu cred ca are resursele necesare pentru a intoarce soarta calificarii, mai ales ca forma de moment lasa de dorit. De partea cealalta, Inter este pe val si, cu siguranta, va avea un cuvant de spus.

Dortmund vs PSV se anunta un duel deschis. Dupa 1-1 in tur, ambele echipe au sanse sa mearga mai departe. Dortmund este usor favorita, insa nu impresioneaza ca joc si ca rezultate, in timp ce PSV este dornica de performanta. Cred ca vom asista la un meci retur echilibrat, in care miza partidei va avea un rol important in exprimare.