Biletul zilei baschet – 09-10-2021

Biletul zilei baschet 09-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din intreceri interne importante din Europa. Cota totala rezultata este de 2.73. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei baschet - 09-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 15:30.

  1. Darussafaka – Tofas, 2 la cota 1.55
  2. Limoges – Le Portel, 1 OT la cota 1.26
  3. Tenerife – Zaragoza, 1 AH -3,5 la cota 1.40
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Darussafaka vs Tofas

  • Darussafaka este o formatie care reuseste sa prinda play-off-ul si cu rezultate decente. Insa si cu destule slabiciuni, evidentiate si de meciul pierdut recent la Cluj. De partea cealalta, Tofas este intre formatiile din zona de varf, a pornit stagiunea interna cu doua succese si a invins si in Europa. In plus, anul trecut a castigat ambele jocuri directe. Ma astept ca si de aceasta data sa se impuna.

Limoges vs Le Portel

  • Limoges a fost in stagiunea precedenta pe prima pozitie de sub cele care duceau in play-off. O prestatie decenta si, oricum, peste cea a oaspetilor de astazi. Care, in paranteza fie spus, nu s-au mai impus in aceasta arena de cinci meciuri. Limoges a inceput stagiunea cu doua infrangeri, insa jocul sau pare sa fie in progres, iar un succes ar putea-o ajuta sa intre pe fagasul normal. Am sa merg pe succesul gazdelor.

Tenerife vs Zaragoza

  • Doua echipe care au inceput stagiunea cu rezultate oscilante. Insa Tenerife s-a impus in cele doua dueluri directe din campionat, in stagiunea trecuta. L-a cedat doar pe cel, in deplasare, din Champions League. In plus, acasa nu a pierdut in aceasta stagiune decat un meci cu Real Madrid, dar in Supercupa. Si a avut ca adversare Unicaja si Bilbao. Este motivul pentru care merg pe mana gazdelor la o diferenta de minimum 4 puncte.