Biletul zilei Asia – 11-11-2021

Biletul zilei Asia 11-10-2021. Am ales din oferta de astazi din preliminariile Cupei Mondiale zona Asia doua partide. Iar cota totala rezultata este de 3.75. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei Asia - 11-11-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 11:10.

  1. Australia  – Arabia Saudita, GG la cota 2.14
  2. Coreea de Sud – EAU, 1 & under 3,5 la cota 1.75
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Australia vs Arabia Saudita

  • Australia a pierdut in Japonia, astfel ca a ramas la 9 puncte, dar poate redeveni lider daca invinge Arabia Saudita. O formatie care are pana acum procentaj 100% dupa 4 meciuri.
  • In precedentele preliminarii am avut parte de meciuri cu GG&3+ intre cele doua formatii. A fost 2-2 in Arabia Saudita si 3-2 pentru Australia acasa.
  • Ultimele cinci meciuri directe au fost cu GG&4+, iar un meci cu goluri de ambele parti si reusite multe asteptam si de aceasta data. Propunerea este GG, dar se poate incerca si GG & 3+, sau chiar 4+, pe bilete single.

Coreea de Sud vs EAU

  • Coreea de Sud este neinvinsa, cu o linie 2-2-0, si vizeaza cele 3 puncte cu intentia de a lupta in continuare cu Iran pentru suprematia in grupa. Iranul are doua puncte in plus, pentru ca a castigat toate meciurile cu exceptia acelui 1-1 acasa cu sud-coreenii.
  • Adversarii au trei remize si o infrangere. Iar in meciurile directe s-au impus o singura data, intr-un amical. In ultimele cinci jocuri, am asistat la succese lejere ale sud-coreenilor.
  • Este un meci in care gazdele pleaca avand prima sansa si am decis sa merg pe 1 & under 3,5.