Biletul zilei Anglia – 23-10-2021

Biletul zilei Anglia 23-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei partide din Premier League, din selectie nelipsind Chelsea si Manchester City. Iar cota totala rezultata este de 3.11. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei Anglia - 23-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 14:30.

  1. Chelsea  – Norwich, 1 & 2-5 la cota 1.50
  2. Crystal Palace – Newcastle, over 2 la cota 1.44
  3. Brighton – Manchester City, 2 la cota 1.44
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Chelsea vs Norwich

  • Chelsea este lider in Premier League si vine dupa succesul lejer in fata lui Malmo. Unul pentru care insa trupa lui Tuchel a platit cu accidentarile lui Lukaku si Werner. Hawertz si Hudson-Odoi, care i-au inlocuit pe acestia, este de asteptat sa o faca si acum. Norocul germanului este ca in fata londonezilor se afla o echipa care n-a mai castigat de 18 meciuri, mai precis din sezonul in care retrograda, inainte de pandemie. In plus, nu a marcat in meciurile sustinute in deplasare in acest sezon. Este motivul pentru care ma astept ca gazdele sa treaca acest obstacol la handicap, dar am sa merg pe 1 & 2-5 goluri.

Crystal Palace vs Newcastle

  • Doua echipe cu probleme. Crystal Palace nu a marcat in 4 dintre cele 9 intalniri de pana acum si in doar doua nu a primit gol. In ultimele trei meciuri ale sale am avut parte de GG. De partea cealalta, la Newcastle a inceput revolutia si se spera la rezultate mai bune. Este o echipa care a avut 7 GG in 8 meciuri. Ne asteapta un meci in care este greu de dat un verdict cert in ceea ce priveste echipa care castiga. Dar am sa merg pe goluri. Mai precis pe over 2.

Brighton vs Manchester City

  • Brighton este pe 4 si este una dintre revelatiile stagiunii. Nu marcheaza prea mult (8 goluri in 8 etape), dar nici nu primeste (doar 5 incasate). City este insa in forma, a trecut de duelurile tari, iar acum trebuie sa obtina victorii de serviciu. Inclusiv in fata unei revelatii precum Brighton. Are calitatea sa o faca. Nu ma hazardez la numar de goluri si nici daca se va impune fara gol primit, pentru ca vine dupa meciul din UCL. Insa cred ca va castiga si merg pe aceasta optiune.