Biletul zilei Anglia- 18-9-2021

Biletul zilei Anglia 18-9-2021. Am ales din oferta de astazi patru meciuri din programul. Am mers pe goluri, dar si pe succesul lui Liverpool si Manchester City, si a rezultat cota totala este de 3.82. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei Anglia - 18-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 14:30.

  1. Wolves  – Brentford, 1-3 goluri la cota 1.33
  2. Burnley – Arsenal, 2-4 goluri la cota 1.50
  3. Liverpool – Crystal, 1 & 2+ la cota 1.32
  4. Manchester City – Southampton, 1 & 3+ la cota 1.45
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Wolves vs Brentford

  • Wolves a reusit prima victorie stagionala. De partea cealalta, Brentford n-a reusit sa confirme startul cu dreptul, acel 2-0 cu Arsenal. In campionat, ambele echipe pun accentul pe defensiva si organizarea jocului. Este motivul pentru care ambele au doar meciuri de under pana acum. In Premier League. Si chiar daca pana acum confruntarile directe au oferit si meciuri de 3+, probabil vom avea parte de un nou meci inchis. Asadar, am ales drept propunere 1-3 goluri in meci.

Burnley vs Arsenal

  • Arsenal a jucat ofensiv cu Norwich si, in cele din urma, a reusit sa se impuna, fie si la limita. A fost, oricum, un progres fata de aparitiile precedente ale ”tunarilor”. Iar faptul ca infirmeria s-a mai golit le da sperante. Problema este ca Burnley i-a luat 4 puncte anul trecut. Si este o echipa care marcheaza. Mai cu seama atunci cand joaca acasa. Ma feresc in aceste conditii de semne si am sa merg pe 2-4 goluri in meci.

Liverpool vs Crystal Palace

  • Oaspetii au reusit un rezultat supriza in runda precedenta. Atunci au reusit sa treaca la scor de forfait de Tottenham. Acum spera sa profite de oboseala acumulata de jucatorii lui Klopp, care au avut meci greu cu Milan, in UCL. Liverpool n-a pierdut insa in actuala stagiune. Si a remizat doar cu Chelsea. In aceste conditii merg pe un succes al gazdelor intr-un meci cu minimum doua reusite. Varianta care a dat castig de cauza in ultimele 7 confruntari directe.

Manchester City vs Southampton

  • 5-2 a fost rezultatul din ultimul meci direct. Iar daca Southampton s-a dovedit o nuca tare in startul de campionat, nu cred ca va rezista in fata trupei lui Pep. Care a ajuns la patru succese la rand, iar in trei dintre aceste partide a fost de neoprit in ofensiva. Parca pentru a proba ca poate obtine rezultate chiar si fara transferul lui Kane. Merg pe 1 & 3+.