Biletul zilei Africa – 11-10-2021

Biletul zilei Africa 11-10-2021. Am ales din oferta de astazi patru meciuri din preliminariile Cupei Mondiale zona Africa. Iar cota totala rezultata este de 4.57. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 11-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:00.

  1. Gabon  – Angola, 2+ la cota 1.42
  2. Mozambic – Camerun, 2-4 goluri la cota 1.53
  3. Cote d’Ivoire – Malawi, GM 2+ la cota 1.48
  4. Libia – Egipt, x2 & under 4,5 la cota 1.42
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Gabon vs Angola

  • Primul meci dintre cele doua echipe a dat castig de cauza Angolei. Formatie care cauta un nou rezultat pozitiv menit sa o ajute in tentativa de a reintra in lupta pentru calificare. Gazdele au un singur punct si orice alt rezultat in afara victoriei inseamna eliminarea definitiva din calcule. Si, din nefericire pentru ei, lucrurile nu stau prea bine in conditiile in care au pierdut deja de doua ori in mai putin de un an contra acestui adversar. Ambele meciuri au oferit minimum doua reusite, asa cum s-a intamplat deja in 6 dintre cele 9 confruntari directe. Motiv pentru care am decis sa merg in acest meci pe 2+.

Mozambic vs Camerun

  • Camerun a trecut deja de Mozambic pe teren propriu, cu 3-1. Trebuie insa sa repete isprava si in deplasare pentru ca lupta cu Cote d’Ivoire nu este deloc usoara. De altfel, in derbyul grupei, camerunezii au cedat in deplasare cu 2-1. Si trebuie sa nu faca pasi gresiti in fata celorlalte formatii, iar apoi sa castige returul pentru a-si continua cursa catre Campionatul Mondial. Tinand cont ca a castigat la handicap toate duelurile directe cu adversarul de astazi, evident, Camerunul pleaca avand prima sansa. Am ales insa sa merg pe 2-4 goluri.

Cote d’Ivoire vs Malawi

  • Cote d’Ivoire si-a trecut deja in cont victoria in primul meci direct, impunandu-se in deplasare cu 3-0. Si vizeaza din nou cele trei puncte, pentru a-si mentine avansul fata de Camerun. Duelul dintre cele doua fiind decisiv pentru soarta grupei. Este de asteptat sa avem parte de un nou succes lejer a gazdelor si am ales sa merg pe minimum doua goluri ale gazdelor. In conditiile in care de aceasta data in formatia oaspete va evolua si Haller, ce care a impresionat in Champions League pentru Ajax. Si ar putea marca in acest joc pentru o formatie oaspete in care-i mai gasim pe un Zaha sau Bailly.

Libia vs Egipt

  • Este derbyul grupei, cele doua echipe fiind despartite de un singur punct. Egipt s-a impus acasa cu 1-0 si vine sa nu piarda in aceasta confruntare, pentru a ramane in fruntea grupei. Este de asteptat sa avem parte de un nou joc fara prea multe reusite, asa cum s-a intamplat in ultimele trei meciuri directe, atunci cand am avut sub 3 goluri. Am ales insa sa merg pe x2 & under 3,5.