Ponturi UTA vs FC Botosani – 11-12-2021

Ponturi UTA vs FC Botosani 11-12-2021. Meciul se joaca sambata, de la ora 15:00, in runda a 19-a din Liga 1. Se intalnesc doua formatii care spera sa prinda play-off-ul. Ambele tintesc victoria pentru a nu pierde contactul cu formatiile implicate in aceasta lupta. Vom avea o formatie invingatoare in aceasta confruntare?

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

UTA vs FC Botosani pronosticuri 11-12-2021

Lupta pentru play-off este extrem de aprinsa, astfel ca in acest meci ambele formatii tintesc victoria. UTA n-a mai castigat de cinci meciuri, in timp ce Botosani are o serie de trei intalniri fara victorie. Este o confruntare in care ambele formatii vor cauta cele trei puncte, astfel ca ma astept sa avem parte de spectacol. Asa cum a fost, de altfel, si in tur. Propunerea este 2+, pentru care la Unibet avem o cota de 1.52.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

UTA

  • UTA vine dupa cinic meciuri fara victorie, partide in care a reusit sa marcheze un singur gol. L-au reusit in runda trecuta, in acel 1-2 cu cantec cu FCSB.
  • UTA a pierdut acasa trei dintre ultimele patru partide. Linia este 3-3-3, astfel ca toate esecurile in propriul fief au venit in aceasta perioada.
  • UTA a marcat numai 16 goluri, avand cel mai slab atac intre primele 10 clasate.
  • In tur a fost 2-1 pentru gazde. Pentru un nou joc in care sa consemnam GG cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.05 si 2.25.

Echipa probabila: Iacob – Shlyakov, Medjimorec, Benga, Baravykas – Vorobjovas, Passaglia – Roger, Ubbink, Miculescu – Dangubic.

FC Botosani

  • Botosani n-a mai castigat de trei meciuri, dar are doua rezultate de egalitate in ultimele doua runde. Astfel ca a ajuns la 8 jocuri in care a remizat.
  • Este pe locul doi in clasamentul meciurilor in deplasare. Linia sa este 5-3-1, singurul esec fiind consemnat in fata lui FCSB.
  • In ultimul meci in deplasare a reusit un 2-2 cu Craiova lui Reghe. Un rezultat care le da sperante pentru aceasta partida.

Echipa probabila: Pap – Racovitan, Dawa, Seroni – Brawn, Papa, Malcom, Tiganasu – Kage, Onghenda, Fili.

Vezi imagini din precedentul meci direct