Ponturi Romania vs Coreea de Sud – 25-7-2021

Ponturi Romania U23 vs Coreea de Sud U23 25-7-2021. Meciul se joaca duminica, de la ora 14, partida contand pentru etapa a doua a grupelor turneului olimpic. Sud-coreenii sunt considerati favoriti, dar baietii lui Radoi stiu ca un rezultat pozitiv ii poate duce in sferturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Romania U23 vs Coreea de Sud U23 pronosticuri 25-7-2021

Romania U23 n-a reusit un joc prea bun contra Honduras U23 la debutul in turneul olimpic. Mai cu seama in ofensiva. A izbutit insa sa se impuna, iar acum, in fata sud-coreenilor, important este sa ia macar un punct. Lucru pe care-l poate reusi. Ba chiar, tinand cont ca asiaticii trebuie sa castige, ii putem suprinde pe contraatac. Am sa merg pe varianta 1x, pariu pentru care la Unibet avem o cota de 1.80.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Romania U23

  • Fara jucatorii cu forta ofensiva, Radoi a aplicat o tactica prudenta si, ajutat de grupul venit de la gruparea lui Hagi, si-a trecut in cont victoria.
  • O remiza cu sud-coreenii le poate deschide tinerilor jucatori romani drumul catre sferturile de finala.
  • Intrarea lui Sefer, in repriza secunda, a dinamizat jocul ofensiv al echipei noastre. Nu este exclus ca de aceasta data Radoi sa mizeze pe el inca din primul minut.
  • Romania U23 pleaca doar cu sansa a doua, iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 3.80 si 3.95 pentru un succes al sau.

Echipa probabila: Aioani – Ghita, Marin, Pascanu – Ratiu, Ciobanu, Dulca, Fl. Stefan; Dobre, Ganea, V. Gheorghe (Sefer).

Coreea de Sud U23

  • Asiaticii au castigat medalia de bronz la Londra 2012, iar la Rio de Janeiro 2016 s-au clasat pe locul 5.
  • A cedat cu 0-1 in fata Noii Zeelande, dupa un gol marcat de atacantul lui Burnley, Chris Wood.
  • Lee Kang-in de la Valencia si Hwang Ui-jo de la Bordeaux sunt jucatori extrem de experimentati si principalele arme ale asiaticilor.

Echipa probabila: Bum-keun; Sang-min, Jae-woo, Ji-soo, Yoon-sung; Kang-in, Dong-hun, Du-jae, Jin-kyu; Chang-hoon, Dong-jun.

Vezi ultimul meci pentru Romania U23