Ponturi Rapid vs FC Arges – 10-12-2021

Ponturi Rapid vs FC Arges 10-12-2021. Meciul se joaca vineri, de la ora 20:30, in runda a 19-a din Liga 1. Se intalnesc doua formatii care spera sa prinda play-off-ul. De altfel se afla in grupul celor sase formatii aflate pe o distanta de numai 4 puncte si care au acest obiectiv. Vom avea o formatie invingatoare in aceasta confruntare?

Rapid vs FC Arges pronosticuri 10-12-2021

Se intalnesc doua formatii care vor in play-off si sunt imediat sub linia care desparte primele 6 clasate de celelalte competitoare. Rapid a castigat un singur meci din ultimele sase, in timp ce FC Arges vine dupa un esec surpriza in fata lui Gaz Metan, acasa. Oaspetii spera insa sa profite de problemele de lot ale Rapidului si sa se revanseze dupa esecul din tur. Este de asteptat sa avem parte de un meci aprins si cu goluri.  Propunerea este 2-4 goluri, pentru care la Unibet avem o cota de 1.68.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Rapid

  • Rapid are o singura victorie in ultimele sase meciuri. Pe de alta parte a cedat o singura data in ultimele 8 meciuri, 0-2 cu Farul, esec consemnat in runda precedenta.
  • Alexandru Ionita, Dragoș Grigore, Junior Morais si Catalin Hlistei sunt accidentati si nu vor putea evolua in aceasta partida. Antrenorul Mihai Iosif glumea amar ca ar trebui sa intre si el pentru a completa efectivul, dar „nu ajuta fizicul”.
  • Acasa, Rapid are o linie 3-3-3, golaveraj 7-6. Au fost doua meciuri de over si 7 de under.
  • In tur a fost 1-0 pentru Rapid. Pentru un nou joc in care sa consemnam NG cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.53 si 1.62.

Echipa probabila: Moldovan – Belu, Sapunaru, Dandea, Goge – Albu, Crepulja – Ilie, Panoiu, Stahl – Balan.

FC Arges

  • A cedat, 1-2 cu Gaz Metan, in ultima etapa. A fost insa primul esec dupa o serie de 3 meciuri fara infrangere.
  • Are doar doua infrangeri in cele 9 meciuri in deplasare, fiind pe locul 3 la acest capitol, cu o linie 5-2-2.
  • A castigat in cinci dintre ultimele 7 deplasari. Mai mult, in sase dintre aceste jocuri nu a primit gol.

Echipa probabila: Greab – Tofan, Turda, Xavier, Musat – Meza Colli, Raynov – Isfan, Serban, Viana – Arias.

Vezi imagini din precedentul meci direct