Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Mioveni vs FCSB are o favorita certa, FCSB. Mioveni a jucat insa bine in ultima vreme, are o defensiva greu de trecut, astfel ca nu o sa fie o simpla plimbare in parc pentru jucatorii echipei lui Becali.

Ponturi Mioveni vs FCSB

Mioveni a pierdut derbyul judetului Arges si a pus capat unei serii de sase meciuri fara infrangere. Urmeaza un duel extrem de dificil, cu FCSB, echipa care nu a mai pierdut din august, de la infrangerea suferita pe terenul lui CFR Cluj.

In ianuarie cele doua echipe au jucat un amical, incheiat 0-0. Insa in campionat, FCSB a marcat de macar doua ori in toate partidele. Pe o astfel de varianta merg si in acest meci.

FCSB peste 1.5 goluri

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Mioveni

  • A cedat, 0-1, cu FC Arges. A fost al patrulea meci in care am avut parte de under. Singurul meci de over din 2022 a fost acel 3-1 cu Clinceni.
  • Inaintea infrangerii cu FC Arges, asa cum aminteam, avea sase meciuri fara infrangere. Si trei la rand cu rezultate de egalitate.
  • Ducan si Toma, imprumutati, ar trebui sa nu se regaseasca pe foaia de joc. Absente certe, pentru cumul de cartonase, sunt Scarlatache si Oancea.

Echipa probabila: Popescu – Iacob, Balaur, Garutti – Burnea, Cierpka, Panait, Serbanica – Blanaru, Rusu, Buziuc.

FCSB

  • A marcat de trei ori in patru dintre cele cinci meciuri din acest an. Inclusiv in ultima partida, cu Chindia, cand a intors rezultatul de la 0-2 la pauza.
  • Are cel mai bun atac din Liga 1, cu 52 de reusite, ceea ce inseamna o medie de doua goluri pe meci.
  • In meciurile amicale dintre cele doua echipe, FCSB s-a impus de doua ori cu 1-0 si a remizat, in ianuarie, 0-0.

Echipa probabila: Vlad – Ov. Popescu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Edjouma, Tanase – Gheorghe, Keseru, Oct. Popescu.