Ponturi Macedonia de Nord vs Romania – 08-9-2021

Ponturi Macedonia de Nord vs Romania 08-9-2021. Meciul se joaca miercuri, de la ora 21:45, in preliminariile Campionatului Mondial. Va reusi echipa Romaniei sa bifeze cel de-al treilea succes consecutiv?

Macedonia de Nord vs Romania pronosticuri 08-9-2021

Macedonia de Nord nu a reusit decat doua remize in meciurile de pana acum, in timp ce „tricolorii” au reintrat in calcule dupa doua succese. Este un meci extrem de important pentru ambele echipe si anticipez un duel disputat. Merg insa pe mana echipei lui Radoi in sansa dubla, pentru care la Unibet avem o cota de 1.53.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Macedonia de Nord

  • A parut ca s-a desprins in fata Islandei, pe care o invinsese si Romania, dar a fost nevoita sa se multumeasca doar cu o remiza. Astfel ca are o linie 2-2-1.
  • Urmeaza sa mai joace cu Liechtenstein (d) si Germania (a), nemtii cautand revansa. Iar apoi, in ultima secventa a calificarilor, in Armenia si acasa cu Islanda.
  • In meciurile oficiale a pierdut de fiecare data (cinci meciuri) in fata Romaniei, echipa noastra reusind sa marcheze de macar doua ori.
  • In tur a fost 3-2 pentru „tricolori”. Pentru un nou GG, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.86 si 1.93.

Echipa probabila: Dimitrievski; Ristovski, Velkovski, Alioski, Musliu; Elmas, Kostadinov, Spirovski, Churlinov; Ristovski, Bardhi.

Romania

  • A bifat, asa cum si-a propus, sase puncte din tot atatea posibile in primele doua meciuri din aceasta perioada. Venea dupa patru infrangeri consecutive, secventa care reprezinta record negativ egalat pentru „tricolori”.
  • Un nou succes ar putea sa o apropie de o isprava pe care Romania n-a mai izbutit-o din 2018, cand se impunea in patru meciuri la rand. Este adevarat, amicale.
  • Noua dintre ultimele 11 meciuri in deplasare au oferit minimum trei goluri.

Echipa probabila: Nita; Manea (Ratiu), Chiriches, Nedelcearu, Tosca (Camora); Nedelcu (Marin); Man, Cicaldau, Stanciu; Hagi.