Ponturi Islanda vs Armenia – 08-10-2021

Ponturi Islanda vs Armenia 08-10-2021. Meciul se joaca vineri, de la ora 21:45, in preliminariile Campionatului Mondial. Islanda este iesita din cartile calificarii, astfel ca armenii spera ca se vor impune in aceasta deplasre. Vor reusi oaspetii sa se impuna?

Islanda vs Armenia pronosticuri 08-10-2021

Islanda nu mai are generatia care i-a permis sa obtina rezultate notabile la competitiile de amploare din deceniul trecut. Este acum intr-o perioada de tranzitie, iar acest lucru s-a vazut. Singurul rezultat pozitiv in toamna a fost acel 2-2 cu Macedonia de Nord. Pentru ei, meciul nu mai are miza, dar orgoliul ramane. Armenia, in schimb, si-ar dori un succes pentru a aborda partida cu Romania cu un moral bun. In aceste conditii, ma astept la un joc cu goluri si am sa merg pe intervalul 2-4, varianta pentru care la Unibet avem o cota de 1.55.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Islanda

  • Are numai 4 puncte (1-1-4) si este iesita din cursa pentru calificarea la Mondiale. Insa incearca sa croiasca o formatie cu care sa mearga la editia urmatoare a Euro.
  • A primit o medie de 2.33 goluri in preliminarii. In plus, cu 4 goluri, este este lider intr-o nedorita ierarhie a echipelor care au scos mingea din poarta in primele 15 minute.
  • N-a primit gol de la Armenia in trei dintre ultimele patru meciuri directe.
  • In tur, in martie, Armenia s-a impus cu 2-0. Pentru un nou meci cu sub trei goluri, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.60 si 1.68.

Echipa probabila: Runarsson; Saevarsson, Hermannsson, Ingi Bjarnason, Thorarinsson; Anderson, Bjarnason, Baldursson, Palsson, Gudmundsson; Gudjohnsen.

Armenia

  • A fost surpriza placuta a grupei in primavara. Si a reusit sa ramana pe pozitia secunda a grupei chiar daca in toamna n-a mai luat decat un punct. Si acela, acasa, dupa un 1-1 cu Liechtenstein!
  • In deplasare are doar doua succese in ultimele 10 partide amicale si oficiale. Iar in ultimele doua jocuri nu a reusit sa marcheze.
  • Pe de alta parte insa, in meciurile oficiale, a reusit sa nu piarda in patru dintre ultimele sase jocuri.

Echipa probabila: Yurchenko; Hovhannisyan, Voskanyan, Haroyan, Terteryan; Bayramyan, Zelarayan, Grigoryan, Adamyan; Barseghyan, Mkhitaryan.