FC Arges vs Mioveni deschide programul de duminica din Liga 1. Un derby al judetului Arges, intre doua echipe cu ”foame” de puncte, gazdele vizand play-off-ul, iar oaspetii evitarea retrogradarii.

Ponturi FC Arges vs Mioveni

Este derbyul judetului. Un meci al orgoliilor. Dar si un meci cu o presiune suplimentara pentru Prepelita. Pentru ca autoritatile locale i-au cerut 9 puncte in 3 meciuri, iar cu Chindia deja a ratat obiectivul. Insa daca baietii sai nu castiga cu Mioveni, probabil ca nu va mai avea parte de clementa.

Problema gazdelor este ca Mioveni este in forma foarte buna. N-a pierdut in 2022 si nu a avut meciuri usoare. Astfel ca am sa merg pe goluri. Iar propunerea este 1-3 goluri in repriza secunda.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Arges

  • Poate profita de semi-esecul Rapidului si sa il depaseasca. Si sa isi continue cursa catre play-off.
  • Vine dupa o remiza cu Chindia. Un rezultat bun tinand cont ca a fost obtinut in deplasare si in fata unei echipe care invinsese cu o runda inainte pe Farul.
  • In tur cele doua echipe au remizat. Un astfel de deznodamant nu este insa pe placul autoritatilor locale.

Echipa probabila: Greab – Dobrosavlevici, Turda, Xavier – Tofan, Meza Colli, Şerban, Tanase, Latovlevici – Ganea, Isfan.

Mioveni

  • N-a pierdut in acest an. A castigat cu Clinceni, acasa, si a remizat cu Chindia, Voluntari (ambele 0-0) si Farul (1-1).
  • A ajuns la sase meciuri oficiale fara infrangere (2-4-0). Un semn ca echipa incepe sa aiba o identitate.
  • Problema sa este eficacitatea. Este pe ante-penultimul loc in Liga 1, la egalitate cu Dinamo, la acest capitol.

Echipa probabila: Ducan – Iacob, Garutti, Scarlatache – Burnea, Cierpka, Veres, Radescu – Blanaru, Rusu, Raicea.