Ponturi Danemarca vs Israel – 07-9-2021

Ponturi Danemarca vs Israel 07-9-2021. Meciul se joaca marti, de la ora 21:45, in preliminariile Campionatului Mondial. Cele doua echipe sunt pe primele locuri in grupa. Vor reusi danezii, semifinalisti la Euro, victoria decisiva?

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Danemarca vs Israel pronosticuri 07-9-2021

Danezii au maximum de puncte in grupa si, mai mult, nu au primit gol pana acum. De cealalta parte, Israel vine dupa succesul contra Austriei si spera sa plece cu un rezultat pozitiv. Este limpede ca ambele echipe vor incerca sa se impuna si am sa merg pe over 1,5 goluri pentru gazde, pentru care la Unibet avem o cota de 1.44.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Danemarca

  • Cu procentaj 100% si fara gol primit, danezii vizeaza un nou succes in meciul cu echipa de pe locul doi. Daca se impun, isi pot rezerva biletele pentru Qatar.
  • In meciul tur danezii s-au impus cu 2-0, administrandu-le celor din Israel singura infrangere din grupa. Minimum doua goluri au marcat si-n patru dintre celelalte meciuri de pana acum.
  • 3-1 si 3-0 sunt precedentele rezultate directe in Danemarca. Pentru un nou meci de over 3 , cele mai bune case de pariuri online ofera cote in jurul valorii de 2.24.

Echipa probabila: Schmeichel; Kjaer, Anderson, Christensen; Wass, Delaney, Hojbjerg, Maehle; Damsgaard, Poulsen, Skov Olsen.

Israel

  • Vine dupa patru meciuri fara infrangere si trei victorii la rand in meciurile oficiale. In fiecare dintre jocurile castigate a marcat de patru ori.
  • Pentru Israel o eventuala calificare ar reprezenta o premiera dupa mai bine de o jumatate de veac. Ultima prezenta la Mondiale s-a consemnat in 1970.
  • In plus, ar reprezenta intaia data cand ajunge la turneul final ca reprezentanta a zonei Europa.

Echipa probabila: Marciano; Arad, Tibi, Dgani; Dasa, Natkho, Biton, Menahem; Solomon, Zahavi, Dabbur.