Ponturi Austria vs Scotia – 07-9-2021

Ponturi Austria vs Scotia 07-9-2021. Meciul se joaca marti, de la ora 21:45, in preliminariile Campionatului Mondial. Cele doua echipe se afla in lupta cu Israel pentru locul de baraj, dar au nevoie imperioasa de puncte.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Austria vs Scotia pronosticuri 07-9-2021

Austria vine dupa un neverosimil 2-5 cu Israel si are nevoie de victorie pentru a pastra sanse reale la baraj. In aceeasi situatie este si Scotia, disputa in trei cu Israel fiind extrem de dura. Este limpede ca ambele echipe vor incerca sa se impuna si am sa merg pe over 2, pentru care la Unibet avem o cota de 1.61.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Austria

  • Austria este pe locul 4, cu o linie 2-1-2 si 7 puncte in cont. Infrangerea cu Israel a obligat-o sa coboare de pe pozitia secunda si i-a stricat si golaverajul.
  • Baumgartlinger si Sabitzer, absente de durata, nu pot evolua nici in acest meci.
  • In tur a fost 2-2 in Scotia. Pentru un nou GG, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.00 si 2.10.

Echipa probabila: Bachmann; Lainer, Lienhart, Hinteregger, Ulmer; Alaba, Grillitsch, Laimer; Baumgartner, Gregoritsch, Arnautovic.

Scotia

  • S-a impus la limita in fata Moldovei, scor 1-0. Importante erau insa cele 3 puncte, astfel ca obiectivul a fost bifat.
  • La ultima deplasare, in Danemarca, au lipsit John McGinn, Scott McTominay si Kevin Nisbet. Ultimul a revenit deja in echipa, iar McGinn, dupa ce testele COVID au relevat ca este ok, a efectuat deplasarea la Viena.
  • Scotia n-a pierdut la ultimele trei deplasari in Austria. Este adevarat ca ultima s-a consemnat in 2007.

Echipa probabila: Gordon; Hendry, Hanley, Tierney; Patterson, McGregor, Gilmour, McGinn, Robertson; Dykes, Adams.