Ponturi Austria vs Scotia – 07-9-2021

Ponturi Austria vs Scotia 07-9-2021. Meciul se joaca marti, de la ora 21:45, in preliminariile Campionatului Mondial. Cele doua echipe se afla in lupta cu Israel pentru locul de baraj, dar au nevoie imperioasa de puncte.

Austria vs Scotia pronosticuri 07-9-2021

Austria vine dupa un neverosimil 2-5 cu Israel si are nevoie de victorie pentru a pastra sanse reale la baraj. In aceeasi situatie este si Scotia, disputa in trei cu Israel fiind extrem de dura. Este limpede ca ambele echipe vor incerca sa se impuna si am sa merg pe over 2, pentru care la Unibet avem o cota de 1.61.

Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Austria

  • Austria este pe locul 4, cu o linie 2-1-2 si 7 puncte in cont. Infrangerea cu Israel a obligat-o sa coboare de pe pozitia secunda si i-a stricat si golaverajul.
  • Baumgartlinger si Sabitzer, absente de durata, nu pot evolua nici in acest meci.
  • In tur a fost 2-2 in Scotia. Pentru un nou GG, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.00 si 2.10.

Echipa probabila: Bachmann; Lainer, Lienhart, Hinteregger, Ulmer; Alaba, Grillitsch, Laimer; Baumgartner, Gregoritsch, Arnautovic.

Scotia

  • S-a impus la limita in fata Moldovei, scor 1-0. Importante erau insa cele 3 puncte, astfel ca obiectivul a fost bifat.
  • La ultima deplasare, in Danemarca, au lipsit John McGinn, Scott McTominay si Kevin Nisbet. Ultimul a revenit deja in echipa, iar McGinn, dupa ce testele COVID au relevat ca este ok, a efectuat deplasarea la Viena.
  • Scotia n-a pierdut la ultimele trei deplasari in Austria. Este adevarat ca ultima s-a consemnat in 2007.

Echipa probabila: Gordon; Hendry, Hanley, Tierney; Patterson, McGregor, Gilmour, McGinn, Robertson; Dykes, Adams.