Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Ponturi UTA Arad vs Academica Clinceni 11-3-2022. Vineri, 11 martie, de la ora 17:30 va avea loc duelul dintre UTA Arad si Academica Clinceni, meci din prima etapa in play-off. Aradenii promit spectacol!

Ponturi UTA Arad vs Academica Clinceni pronosticuri Liga 1 11-3-2022

Ma astept ca UTA Arad sa se impuna fara emotii, asa cum a castigat si in sezonul regulat, mai ales ca Academica Clinceni este o echipa care sufera, cu mari probleme financiare, cat si sportive. Va propun pariul 1 & 2-4 goluri, la o cota de 1.75 la agentia de pariuri Superbet.

1 & 2-4 goluri

Bonus 50% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

UTA Arad

Echipa lui Ionut Badea nu a reusit prezenta in play-off si va juca in play-out, acolo unde, in mod normal, nu ar trebui sa aiba emotii in ceea ce priveste retrogradarea.

In acest moment, aradenii sunt pe locul 9, cu 20 de puncte stranse, avand 5 lungimi peste „zona rosie”. UTA Arad a incheiat cu o victorie sezonul regulat, 2-1 cu CS Mioveni pe tren propriu, a 3-a din acest an.

UTA s-a impus fara emotii in seezonul regulat cu cei de la Academica Clinceni (0-3 in tur, 2-0 in retur).

Echipa probabila UTA Arad: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Vorobjovas, Batha – Ubbink, Miculescu, Otele – Dumitru

Academica Clinceni

Academica Clinceni este una dintre „favoritele” la retrogradare. In acest moment penultimii in Liga 1, cu 7 puncte, fiind la nu mai putin de 10 lungimi distanta de salvare.

Oaspetii au incheiat sezonul regulat cu un esec, asa cum au si inceput, 1-0 cu Rapid Bucuresti in deplasare – a fost a 9-a infrangere din ultimele 10 etape.

O singura data a castigat Academica Clinceni cu UTA Arad, iar asta se intampla in martie 2019. La victorie, primeste o cota de 13.00!

Echipa probabila Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Cmovs, Tsvetkov – Mboko, Gogov, Alghoul, Vrdoljak, Holzmann – William Amorim, Obedeanu