Ponturi U Craiova 1948 vs Dinamo – 26-7-2021

Ponturi U Craiova 1948 vs Dinamo 26-7-2021. Meciul se joaca luni, de la ora 21:30, pe Ion Oblomenco din Craiova, partida contand pentru etapa a doua a noului sezon al Ligii 1. Este debutul echipei lui Mutu in fata propriilor suporteri, astfel ca oltenii vor cauta sa se impuna in fata unui Dinamo aflat in criza financiara.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

U Craiova 1948 vs Dinamo pronosticuri 26-7-2021

U Craiova 1948, echipa antrenata de Adi Mutu, a evoluat surprinzator de avantat in deplasarea de la Cluj si a cedat 2-3 in fata campioanei. De partea cealalta, Dinamo a depasit problemele legate de insolventa, si s-a impus cu 2-3 cu FC Voluntari. Pe Ion Oblemenco, avand sprijinul fanilor, gazdele vor cauta victoria. Iar oaspetii sa reconfirme spiritul de lupta aratat in primul joc. Astfel ca am ales sa merg pe over 2, pariu pentru care la Unibet avem o cota de 1.64.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

U Craiova 1948

  • U Craiova 1948 nu a jucat deloc rau contra lui CFR Cluj, si a izbutit sa marcheze de doua ori. Golurile au fost inscrise de argentinianul Juan Francisco Bauza si belgianul William Baeten.
  • Hugo Viera ar putea juca in locul lui Claudiu Balan, iar Paramatti in locul lui Diallo.
  • Lipseste in continuare Andrea Compagno, accidentat in perioada de pregatire. A sosit in schimb un nou jucator, Sidibe, care ar putea debuta cu acest prilej.
  • U Craiova 1948 este creditata drept favorita, iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.95 si 2.05 pentru un succes al gazdelor.

Echipa probabila: Gremsl – Paramatti, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Baeten – Răducanu, (Viera) Balan, Bauza.

Dinamo

  • Deian Sorescu, autor al unei triple, a adus victoria lui Dinamo cu Voluntari. Un succes care avea cota 5 din pricina problemelor financiare ale „cainilor”.
  • Ehmann nu e refacut, iar cuplul de fundasi centrali va fi alcatuit tot din Dudea si Giafer.
  • Dinamo a castigat ultimele 3 deplasari si n-a mai pierdut de 7 etape.

Echipa probabila: Esanu – Sorescu, Giafer, Dudea, Filip – Rauta – Radu, Anton, Bani, Cretu – Moldoveanu.

Vezi ultimul meci al lui U Craiova 1948