Ponturi Sepsi vs Mioveni – 02-8-2021

Ponturi Sepsi vs Mioveni 02-8-2021. Meciul se joaca luni, de la ora 18:30, in runda a treia a Ligii 1. Sepsi este marea favorita a intalnirii si spera sa evite problemele inregistrate de Craiova si FCSB.

Sepsi vs Mioveni pronosticuri 02-8-2021

Sepsi vine si ea dupa dezamagirea eliminarii din Conference League. Si spera sa se revanseze fata de suporteri. Si sa bifeze al doilea succes consecutiv pe propriul teren in Liga 1. De partea cealalta, Mioveni e fara victorie si fara gol marcat in acest inceput de stagiune. Gazdele sunt favorite, si am ales varianta 1x & 2+, pentru care la Unibet avem o cota de 1.71.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Sepsi

  • Sepsi n-a pierdut in acest debut de stagiune. A ajuns insa la trei meciuri la rand cu remize, daca punem la socoteala si dubla cu Trnava. Unicul succes ramane cel obtinut acasa, in prima etapa din Liga 1.
  • A marcat in fiecare dintre meciurile de pana acum si, exceptand jocul tur de la Trnava, toate au oferit minimum doua reusite.
  • Nu pot evolua Barbut, Golofca si Ninaj. Toti trei sunt accidentati. In plus, Aganovici este incert. In replica, revine Mitrea, care n-a evoluat cu slovacii.

Echipa probabila: Niczuly – Dimitrov, Mitrea, Tincu, Ispas – Paun, Fofana, Eder Gonzalez – Achahbar, Chunchukov, Ashovski.

Mioveni

  • A cedat la Medias, 0-1, iar apoi, acasa, cu FC Rapid, 0-2. Are actiuni ofensive, dar n-a reusit inca sa inscrie.
  • CS Mioveni a pierdut doar de doua ori in ultimele 11 deplasari. Este adevarat ca 10 dintre acestea au fost in Liga 2.
  • Mioveni pleaca doar cu sansa a doua si s-ar multumi cu o remiza. Iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 3.45 si 3.50 pentru un egal.

Echipa probabila: Popescu – Oancea, Balaur, Iacob, Serbanica – Toma, Dumitriu, Panait, Cosereanu – Buziuc – A. Cristea.

Vezi rezumatul ultimului meci acasa al lui Sepsi in Liga 1