Ponturi Rapid vs Gaz Metan – 17-9-2021

Ponturi Rapid vs Gaz Metan 17-9-2021. Meciul se joaca vineri, de la ora 21:00, in runda a 9-a din Liga 1. Rapid revine acasa si spera sa puna punct seriei de meciuri fara victorie. Ii va putea incurca Gaz Metan?

Rapid vs Gaz Metan pronosticuri 17-9-2021

Rapid a pierdut cu Craiova, in final de meci. Apoi a fost egalata, tot in final, la Arad, dupa ce avusese 2-0. Cu fanii aproape, spera sa revina la parcursul din primele runde. Adversarul vine dupa cinci meciuri pierdute si are o linie 1-1-6. A schimbat antrenorul, iar acest soc poate conta. Macar ca determinare. Motiv pentru care ma astept la un meci deschis. Si Am sa merg pe over 1,5 goluri in meci, pentru care la Unibet avem o cota de 1.49.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Rapid

  • Acasa are o linie 2-1-0, victoriile fiind obtinute cu Chindia si FCSB, iar remiza cu Farul. Unica infrangere a fost cu Craiova lui Reghe.
  • Dupa un start de stagiune cu mult pragmatism, Rapid a inceput sa fie implicata in jocuri cu goluri. Iar defensiva, a doua a campionatului, poate ceda pe contraatac.
  • Ultimele doua meciurile ale Rapidului au fost cu goluri de ambele parti. Pentru un nou meci cu GG, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.35 si 2.45.

Echipa probabila: Moldovan – Belu-Iordache, Sapunaru, Grigore (Dandea), Morais – Crepulja, Albu, Sefer – Carnat, Balan, Hlistei.

Gaz Metan

  • Vine dupa o infrangere acasa, 1-2 cu Voluntari, in urma careia tehnicianul Mihai Teja a fost demis. Locul sau a fost luat de Ilie Poenaru, care se despartise de Clinceni.
  • Are, ca si Mioveni, doar cinci goluri marcate. Rezultat cu care ocupa, la egalitate cu echipa amintita, prima pozitie in topul celor mai slabe ofensive.
  • Diogo este in contnuare suspendat dupa eliminarea din meciul cu Craiova.

Echipa probabila: Valceanu – R. Romeo, Matricardi, Yuri, Velisar – Moura, Lixandru, I. Filip – Chamed, Deaconu, Gradinaru.

Vezi imagini din ultimul meci acasa al lui Rapid