Ponturi Gaz Metan vs Sepsi – 27-9-2021

Ponturi Gaz Metan vs Sepsi 27-9-2021. Meciul se joaca luni, de la ora 18:00, in etapa a 10-a din Liga 1. Se intalnesc doua echipe care au mare nevoie de victorie si care au cunoscut extrem de rar gustul dulce al succesului. Cine va reusi sa se impuna?

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Gaz Metan vs Sepsi pronosticuri 27-9-2021

Un meci intre doua echipe care au mare nevoie de puncte. Ele ocupa locurile 14, respectiv 13, departe de ceea ce-si propuneau la inceputul stagiunii. Gaz Metan vrea sa confirme succesul cu Rapid, obtinut in deplasare. De partea cealalta, Sepsi, care n-a mai invins in campionat din prima runda, isi propune sa castige pe o arena pe care n-a mai pierdut de patru meciuri. Sunt doua echipe cu foame de puncte si cu un joc ofensiv decent, motiv pentru care am decis sa merg pe 2-4 goluri, pentru care la Unibet avem o cota de 1.58.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Gaz Metan

  • Plecarea lui Teja a reprezentat un soc pozitiv pentru echipa. Care s-a impus contra Rapidului, in deplasare, in Liga 1. Iar apoi a trecut, in Cupa, de Concordia.
  • A jucat cinci meciuri acasa si are o linie 1-1-3. Unica victorie, 1-0 cu Mioveni, a fost obtinuta in primul joc acasa. Acum insa are trei esecuri la rand pe teren propriu.
  • Este o echipa care chiar daca nu marcheaza prea mult, este ofensiva. Si obtine cornere. Are o medie de 4,5 per partida, iar pentru 4+ cornere  cele mai bune case de pariuri online ofera cote de la valoarea 1.67.

Echipa probabila: Valceanu – Gabriel Moura, Matricardi, Yuri, Velisar – Junior, Alceus – Horsia, Deaconu, Gradinaru – Morar.

Sepsi

  • N-a mai castigat in Liga 1 din runda inaugurala. A izbutit insa se impuna in Cupa Romaniei, pe terenul Farului. O formatie cu procentaj 100% acasa in campionat. Acum spera sa dea lovitura si in Liga 1, la Medias.
  • A castigat ultima partida pe acest teren la un scor de forfait. Si are o linie 2-2-0 in ultimele patru aparitii la Medias.
  • Are 4 remize la rand si 5 in actuala editie de campionat, fiind, din acest punct de vedere, lider in prima liga.

Echipa probabila: Nicuzuly – Dimitrov, Mitrea, Ninaj, Ispas – Aganovic, Eder Gonzalez, Paun – Luckassen, Chunchukov, Barbut.

Vezi imagini din ultimul meci direct la Medias