Ponturi FCSB vs Dinamo – 12-9-2021

Ponturi FCSB vs Dinamo 12-9-2021. Meciul se joaca duminica, de la ora 21:00, in runda a 8-a din Liga 1. Un meci intre doua echipe dornice de un nou inceput. Cine se va impune?

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FCSB vs Dinamo pronosticuri 12-9-2021

FCSB si Dinamo se intalnesc in derby de Romania intr-o perioada in care ambele echipe au probleme. Gazdele, sub conducerea lui Edi Iordanescu, incearca sa salveze un start de sezon ratat. De partea cealalta, Dinamo este in insolventa, insa a reusit sa faca transferuri pe ultima suta de metri. Si va juca pentru onoare, dar si pentru a pune punct seriei de infrangeri ajunsa la cota 4.  Ma astept la un meci antrenant si merg pe 3+, pentru care la Unibet avem o cota de 1.87.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FCSB

  • Inaintea pauzei pentru echipele nationale a cedat cu 1-4 la Cluj, contra lui CFR. Mai mult, are un singur succes in ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Keseru si Budescu au revenit la FCSB, acolo unde a ajuns si Valentin Gheorghe (Astra). Budescu, cu probleme medicale, ar putea sa fie doar pe banca, dar ceilalti jucatori ar putea sa fie titulari.
  • In ultima partida directa, Dinamo s-a impus in Cupa Romaniei cu 1-0. Pentru un nou meci cu o victorie pentru Dinamo, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 6.25 si 6.50.

Echipa probabila: Vlad – Harut, Miron, Vinicius, Radunovic – Cristea, Olaru, Oct. Popescu – Cordea, Keseru, Gheorghe.

Dinamo

  • A ajuns la patru meciuri fara victorie, toate fara gol marcat.
  • A profitat de perioada de pauza si de ridicarea restrictiilor privind transferurile. Au venit Gabriel Torje, Cosmin Matei, Constantin Nica sau Plamen Iliev, dar dupa luni de inactivitate. Plus, imprumut, Catalin Itu (CFR Cluj), dar si Razvan Popa, Mirko Ianovski si Catalin Tara.
  • Nica s-a accidentat si este indisponibil, la fel ca Mihaiu, Neicutescu și Dudea.

Echipa probabila: Esanu – Radu, Giafer, Grigore, Filip –  Matei, Rauta, Bani – Torje, Ivanovski, Sorescu.

Vezi imagini din ultimul meci direct pe terenul lui FCSB