Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Ponturi Chindia Targoviste vs Concordia Chiajna 29-5-2022. Duminica, 29 mai 2022, de la ora 18:15 va avea loc mansa retur din barajul de mentinere/promovare in Liga 1 dintre Chindia Targoviste si Concordia Chiajna.

Ponturi Chindia Targoviste vs Concordia Chiajna

Chindia Targoviste nu are decat varianta victoriei pentru a ramane in Liga 1, in timp ce Concordia Chiajna sta la adapostul rezultatului din tur. Consider ca trupa lui Emil Sandoi se va impuna, asta pentru ca joaca „acasa”, dar si pentru ca este echipa mai solida. Recomand pronosticul „1 & peste 1,5 goluri”, in COTA 1.82 la Betano.

1 & peste 1.5 goluri

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste a dezamagit in play-out si s-a pozitionat doar pe locul 12, cu 26 de puncte. A incheiat sezonul cu o victorie, 3-0 cu cei de la Gaz Metan Medias, acesta fiind doar al doilea succes in 9 runde.

Elevii lui Emil Sandoi au jucat modest in mansa tur si s-au vazut invinsi cu scorul de 2-1. Chiar si asa, Chindia ramane favorita in aceasta dubla mansa cu cei de la Concordia – 1.43 este cota la victorie in acest meci!

Retrogradeaza Chindia Targoviste dupa 4 ani in Liga 1?

Echipa probabila Chindia Targoviste: Cabuz – Capusa, Pitian, Iacob, Corbu – Serban, Dulac, Passaglia, Popadiuc – Chamed, Florea

Concordia Chiajna

Trupa antrenata de Ianis Zicu este la un pas de o revenire in Liga 1, acolo unde nu au mai evoluat de 3 ani! Concordia s-a impus cu scorul de 2-1 in mansa tur, dupa un meci controlat in mare parte.

Concordia Chiajna a ajuns cu sansa la baraj, asta pentru ca s-a clasat doar pe locul 5 in Liga a 2-a, dar a beneficiat de faptul ca Steaua nu a avut drept de promovare si i-a luat locul.

Poate Concordia Chiajna sa castige si in retur? 8.00 este cota la victorie!

Echipa probabila Concordia Chiajna: Aldescu – Bortra, Palmes, Marc, Taub – Codrea, Rosu – Popescu, Matis, Voicu – Batin

Vezi rezumatul meciului tur Concordia Chiajna vs Chindia Targoviste