Biletul zilei Spania – 27-10-2021

Biletul zilei Spania 27-10-2021. Am ales din oferta de astazi doua partide din runda cu numarul 11 din La Liga. Iar cota totala rezultata este de 3.20. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei Spania - 27-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

  1. Rayo – Barcelona, 3+ la cota 1.70
  2. Betis – Valencia, GM 2+ la cota 1.88
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Rayo vs Barcelona

  • Gazdele au castigat cinci partide dintre cele 10 jucate pana acum. Si, extrem de interesant, pornesc in aceasta partida avand un punct mai mult decat Barcelona. O formatie care trebuie sa-si revina, pentru ca altfel risca sa rateze chiar si prezenta in UCL. Una care ramane obiectiv pentru aceasta stagiune, in special ca urmare a faptului ca formatia catalana are mare nevoie de bani. Meciurile dintre cele doua echipe au fost mereu extrem de spectaculoase, cu GG & 3+ in ultimele sase ocazii, indiferent de competitie. Ma astept sa avem un meci cu goluri si de aceasta data. Si sa se atinga borna de 3 reusite.

Betis vs Valencia

  • Betis este intr-o forma excelenta si viseaza la Liga Campionilor. A pierdut un singur meci dintre ultimele 10 in campionat, a castigat sapte dintre ele. In plus, are patru succese in ultimele cinci confruntari. De partea cealalta, Valencia este intr-o forma deloc buna. Nu s-a mai impus de sase meciuri si a cedat de trei ori. Iar in deplasare nu a castigat decat una dintre ultimele 15 partide. In aceste conditii, tinand cont si de forta atacantilor gazda, am ales sa merg pe faptul ca Betis va reusi macar doua goluri.