Biletul zilei Germania – 23-10-2021

Biletul zilei Germania 23-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei partide in care sunt implicate formatii de Champions League care evolueaza in Bundesliga. Iar cota totala rezultata este de 2.99. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei Germania - 23-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:30.

  1. Bielefeld  – Dortmund, x2 & under 4,5 la cota 1.38
  2. Bayern – Hoffenheim, 2+ repriza a doua la cota 1.33
  3. Leipzig – Greuther Furth, 1 & 3+ & GM 2-5 la cota 1.63
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Bielefeld vs Dortmund

  • Arminia a castigat mai putin de 30% dintre meciurile de-acasa disputate incepand cu startul sezonului trecut. Mai mult, este penultima in clasament si nu a reusit vreo victorie in aceasta stagiune. Dortmund, care trebuie sa razbune umilinta de la Amsterdam, nu putea sa-si doreasca un adversar mai bun. Pentru ca nu are decat sansa victoriei daca vrea sa ramana in lupta pentru titlu. Este la un punct de Bayern, iar daca bavarezii se desprind, sunt greu de prins. Am sa merg in acest meci pe succesul oaspetilor intr-un joc cu maximum patru reusite.

Bayern vs Hoffenheim

  • Bayern a revenit dupa pauza echipelor nationale cu pofta de joc. Iar acest lucru s-a vazut. Cinci goluri cu Leverkusen si patru cu Benfica, ambele reusite fiind consemnate in deplasare. Acum intalneste o formatie Hoffenheim la fel de exuberanta cand vine vorba despre a face spectacol. Ultimele patru confruntari directe au oferit macar cinci reusite. Am sa merg pe un over 1,5 goluri in repriza secunda a acestui meci.

Leipzig vs Greuther Furth

  • Leipzig a jucat foarte bine la Paris cu PSG. Si putea obtine macar un punct. In cele din urma s-a inclinat in fata lui Messi, Mbappe si compania, dar a „murit” frumos. Revine acum la campionat pentru un meci in fata lui Greuther Furth, formatie care este ultima, cu un singur punct, si 7 infrangeri in 8 meciuri. Chiar daca s-a acumulat oboseala in tabara gazdelor merg pe un succes al acestora intr-un meci cu macar 3 goluri si cu 2-5 reusite ale lui Leipzig.