Biletul zilei Franta – 24-10-2021

Biletul zilei Franta 24-10-2021. Am ales din oferta de astazi patru partide din runda cu numarul 11 din Ligue 1. Iar cota totala rezultata este de 4.32. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei Franta - 24-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 14:00.

  1. Nice  – Lyon, 3+ la cota 1.56
  2. Reims – Troyes, 2+ la cota 1.37
  3. Rennes – Strasbourg, 1x & 2+ la cota 1.53
  4. Lens – Metz, 2-5 goluri la cota 1.32
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Nice vs Lyon

  • Nice a avut un start bun de campionat, insa in ultima runda a cedat in fata lui Troyes. Este limpede ca isi doreste acum o revansa in fata suporterilor, mai cu seama ca are in fata o formatie tare a campionatului, precum Lyon. Disputele dintre cele doua formatii au oferit mereu spectacol. Anul trecut, spre exemplu, ambele jocuri au fost cu cinci goluri. Iar ultimele cinci confruntari directe oficiale au avut minimum 3. Cate cinci jocuri de over in contu fiecarei echipe si statistica directa m-au determinat sa ma astept la un nou meci spectacol, cu minimum trei reusite.

Reims vs Troyes

  • Un meci care opune doua formatii care sunt intre candidatele la retrogradare. Evident, pentru ambele orice punct este extrem de important. Iar acest lucru este valabil si in cazul confruntarii directe. Una pe care o astept sa ofere reusite. Troyes a primit gol in 19 dintre ultimele 20 de meciuri in deplasare din Ligue 1. In plus, minimum doua goluri am avut parte in trei dintre cele 4 meciuri acasa ale lui Reims si in toate deplasarile lui Troyes. Este si propunerea pe care merg in cazul acestui meci.

Rennes vs Strasbourg

  • Rennes vine dupa o serie excelenta de meciuri si are 6 meciuri fara infangere in toate competitiile, intre care cinci victorii. Fara indoiala, cea mai notabila este aceea cu 2-0 in fata lui PSG. Strasbourg are o linie 3-1-1 in ultimele cinci meciuri, insa n-a castigat in ultimele patru jocuri directe cu Rennes. Este si motivul pentru care am ales sa merg in acest joc pe faptul ca echipa gazda nu va pierde si ca vom avea minimum doua reusite in meci.

Lens vs Metz

  • Lens a ratat pentru numai un punct participarea in cupele europene. Acum, iata, are un start de vis. Este pe locul secund, cu o linie 5-3-2, cea mai buna clasare din sezonul 2006-07, atunci cand prindea un loc european. Obiectiv pe care-l are si in actuala stagiune. Evident, jucand acasa isi propune sa treaca de Metz, insa traditia spune ca in meciurile directe oaspetii au cinci dispute fara infrangere, intre care trei castigate. Este motivul pentru care am decis sa merg mai degraba pe goluri si am ales intervalul 2-5.