Biletul zilei fotbal – 31-7-2021

Biletul zilei fotbal 31-7-2021. Din oferta de astazi ne-am indreptat atentia catre prima etapa din Liga 2. Si am ales 6 jocuri cu care am format o cota totala de 4.58. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 31-7-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 11:00.

 1. Selimbar  – Braila, under 3,5 goluri la cota 1.23
 2. Unirea Dej – Unirea Slobozia, under 3,5 goluri la cota 1.21
 3. Concordia – Unirea Constanta, over 1,5 goluri la cota 1.24
 4. Ripensia – Dunarea Calarasi, gazdele marcheaza la cota 1.21
 5. Petrolul – Poli Iasi, oaspetii marcheaza la cota 1.64
 6. Hermannstadt – FC Buzau, under 3,5 la cota 1.25
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

CSC Selimbar vs ACS Dacia Unirea Braila

 • CSC Selimbar si ACS Dacia Unirea Braila isi incep aventura in esalonul secund. Este un meci interesant, intre doua echipe care viseaza frumos. Brailenii au un sponsor nou si viseaza chiar la revenirea pe prima scena. Ma astept ca la debut cele doua formatii sa puna accent pe rezultat, motiv pentru care am mers pe sub patru reusite in meci.

Unirea Dej vs CSM Unirea Slobozia

 • Unirea Dej a promovat, iar jucatorii sai au aratat foarte bine in amicale. La debutul in noua stagiune din Liga 2 intalneste o formatie care s-a salvat la baraj. Si care joaca mai bine pe propriul teren. Ma astept ca gazdele sa incerce un debut cu dreptul, dar fara sa se avante. Lucru care ne indeamna sa mergem pe un joc mai inchis si sub 4 reusite in meci.

Concordia Chiajna vs Unirea Constanta

 • Concordia este favorita in fata constantenilor. Oaspetii au jucat un singur meci amical si au cedat cu un sec 0-3 cu Steaua. Ma astept insa la o confruntare deschisa si am ales sa merg pe minimum doua reusite in meci.

Ripensia vs Dunarea Calarasi

 • Echipa din Calarasi a jucat barajul pentru Liga 1, insa dupa ce a ratat promovarea lucrurile s-au degradat din punct de vedere financiar. Toate meciurile directe au oferit GG, iar Ripensia este favorita. Motiv pentru care am ales optiunea gazdele marcheaza.

Petrolul vs Politehnica Iasi

 • Petrolul isi doreste promovarea. Iar acum are si sustinerea autoritatilor locale. De partea cealalta, Poli Iasi a retrogradat din Liga 1. Si si-ar dori sa revina pe prima scena. Nu are parte de un debut usor insa are capacitatea sa marcheze la Ploiesti. Chiar daca la ultima vizita, in Cupa Romaniei, a cedat la scor de forfait.

Hermannstadt vs FC Buzau

 • Gazdele au retrogradat din Liga 1 si isi propun sa revina pe prima scena. De partea cealalta, Buzaul are un proiect nou si are ca obiectiv promovarea. Se anunta o intalnire extrem de interesanta, intre doua formatii care viseaza la un sezon bun. Si cum punctele sunt importante ma astept ca acest joc sa fie echilibrat si sa nu ofere mai mult de 3 reusite.