Biletul zilei fotbal – 29-10-2021

Biletul zilei fotbal 29-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei partide in care ma astept sa avem faze de poarta si reusite. Jocuri din ligile secunde din Norvegia si Germania, respectiv Ligue 1. Iar cota totala rezultata este de 3.72. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 29-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:00.

  1. Fredrikstad  – Asane, GG la cota 1.55
  2. Heidenheim – Schalke, OM & X2 la cota 1.55
  3. PSG – Lille, under 3,5 la cota 1.55
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Fredrikstad vs Asane

  • Se intalnesc doua echipe cu obiective diferite, dar in cazul ambelor formatii, unul inalt. Fredrikstad tinteste locurile care asigura promovarea automata, si este la un punct de acest tel, in timp ce Asane sa prinda play-off-ul. Asadar ambele au nevoie de victorie, motiv pentru care ma astept la un meci in care sa avem parte de goluri. In ultimele patru jocuri directe am consemna GG si este varianta pe care merg si in acest meci.

Heidenheim vs Schalke

  • Heidenheim vine dupa 0-3 cu Bremen, 2-4 cu St. Pauli si 0-4 cu Nurnberg. Este limpede ca defensiva scartaie, astfel ca gol marcat Schalke pare sa fie o propunere foarte buna. Mai cu seama ca oaspetii sunt in cursa pentru promovare. Si au patru victorii la rand, toate fara gol primit, in ultimele runde. In plus, in deplasare are patru succese si o singura infrangere. Este si motivul pentru care, pe langa OM, merg si pe faptul ca Schalke nu pierde.

PSG vs Lille

  • PSG a reusit sa plece de la Marseille cu un punct. A fost inca un meci in care parizienii au aratat ca desi au un atac stelar, prioritatea o reprezinta in momentul de fata rezultatele. Iar acum este un nou meci de aceasta factura, mai cu seama ca este vorba si despre o revansa. La Paris vine Lille, formatia care a castigat titlul anul trecut. Este, asadar, un meci in care gazdele cauta succesul. Insa, probabil, fara Mbappe, care este incert. Si care ar putea sa fie pastrat pentru meciul cu Leipzig, din UCL. Astfel ca am sa merg pe under 3,5.