Biletul zilei fotbal – 24-9-2021

Biletul zilei fotbal 24-9-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri. Unul din Portugalia si doua din Championship. Si a rezultat o cota totala de 3.11. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 24-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:00.

  1. Sporting  – Maritimo, 1 & under 4,5 la cota 1.53
  2. Coventry – Peterborough, 1x & 2+ la cota 1.43
  3. WBA – QPR, 1x & 2+ la cota 1.42
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Sporting vs Maritimo

  • Sporting este neinvinsa in acest sezon (4-2-0), dar este numai pe locul 3, la 4 puncte de Benfica. Formatie care are 6 victorii din 6. Tocmai de aceea nu-si poate permite sa nu castige cu un adversar precum Maritimo, in fata caruia s-a impus acasa, in campionat, de fiecare data din 2013 incoace. Principala problema o reprezinta insa faptul ca Sporting nu mai prea marcheaza. Nu a reusit mai mult de un gol pe meci in aceasta luna. Astfel ca ma astept la un succes al gazdelor, dar la maximum patru reusite.

Coventry vs Peterborough

  • Are cinci succese in actuala editie, o remiza si numai doua infrangeri. Astfel ca este pe locul  4, la egalitate de puncte cu Fulham si WBA, care o preced in ierarhie. Si este la numai doua lungimi de primul loc. Astfel ca viseaza la promovare. A castigat meciurile pe care le-a pornit ca favorita,  iar acesta este unul din aceeasi categorie. Oaspetii sunt exact deasupra liniei retrogradarii. Cu 7 puncte (2-1-5). Iar in deplasare sunt pe ultimul loc, cu 0-0-4 golaveraj 3-13. Am sa merg pe 1x & 2+, pentru un plus de siguranta.

WBA vs QPR

  • Este meciul televizat de vineri si se anunta un joc extrem de disputat. Gazdele sunt favorite pe The Hawthorns, dar londonezii vin sa puna probleme. Cu atat mai mult cu cat WBA are trei meciuri egale la rand. Iar oaspetii, care au eliminat-o pe Everton din Cupa Ligii, vor sa stopeze seria de esecuri din Championship. Una care a ajuns deja la doua meciuri. Se anunta, asadar, o intalnire tare. Traditia spune ca am avut de cinci ori GG in ultimele sase meciuri, asa ca am ales ca propunere 1x & 2+.