Biletul zilei fotbal – 20-9-2021

Biletul zilei fotbal 20-9-2021. Am ales din oferta de astazi doua meciuri din cele mai tari campionate ale Europei. Si a rezultat o cota totala de 3.28. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 20-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45.

  1. Udinese  – Napoli, x2 & over 1,5 la cota 1.49
  2. Barcelona – Granada, Depay & over 2,5 la cota 2.20
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Udinese vs Napoli

  • O confruntare intre doua echipe care nu au cunoscut infrangerea in aceasta stagiune. Iar daca gazdele, cu un succes, ar ajunge la egalitate de puncte cu Inter si Milan, oaspetii ar trece in fruntea ierarhiei. Udinese n-a luat gol in ultimele doua partide, iar acasa a marcat de fiecare data de macar doua ori. De partea cealalta, Napoli are procentaj 100% si doua goluri inscrise in fiecare joc. Si pe lista figureaza si deplasarea de la Leicester, din Europa League. Merg in acest meci pe x2 & 2+.

Barcelona vs Granada

  • Barcelona este in criza. Infrangerea cu Bayern, dar mai ales maniera in care a venit (fara sut pe poarta), a redeschis discutia privind conducerea tehnica. Este adevarat, Koeman se confrunta si cu o multime de accidentari. Iar lotul s-a subtiat serios. Dar acest lucru nu-l scuza in fata fanilor. Problema este ca Barca a primit gol meci de meci. Iar acum vine in vizita Granada. Echipa care a castigat pe Cam Nou la ultima vizita. Astfel ca o asteapta, probabil, un meci mai greu decat o arata cotele. Am sa merg pe gol Depay si over 2,5.