Biletul zilei fotbal – 15-10-2021

Biletul zilei fotbal 15-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri. Toate se joaca in preliminariile Cupei Mondiale zona America de Sud. Iar cota totala rezultata este de 3.15. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 15-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 02:30.

  1. Argentina  – Peru, 2-4 goluri la cota 1.50
  2. Chile – Venezuela, 2-4 goluri la cota 1.50
  3. Brazilia – Uruguay, 2 + la cota 1.40
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Argentina vs Peru

  • Argentina a reusit sa se impuna la scor in ultima partida, 3-0 cu Uruguay. Iar Messi a devenit primul jucator sud-american care reuseste sa marcheze 80 de goluri pentru echipa nationala. Evident, un nou motiv ca fanii lui Cristiano sa vorbeasca despre recordul mondial al acestuia. Iar cei ai argentinianului despre adversarii cu care Argentina da piept pe continent. Cert este ca argentinienii revin acasa pentru un meci in care isi doresc o victorie facila. Argentina e neinvinsa in ultimele 13 dueluri directe cu Peru, din care a castigat noua, iar Peru n-a marcat in ultimele doua depasari. Vine insa sa-si joace sansa, pentru ca este la 4 puncte de locul de baraj. Am sa merg pe 2-4 goluri.

Chile vs Venezuela

  • Chile a reusit sa puna capat seriei de meciuri fara victorie ajunsa la cota 7 si s-a impus cu 2-0 in fata Paraguayului. Are nevoie insa sa continue pe aceeasi linie daca vrea sa nu rateze, precum in startul anilor 2000, doua editii consecutive de Mondial. Este la 5 puncte de locul de baraj si ii trebuie un succes cu ultima clasata, Venezuela. O formatie care vine insa si ea dupa o victorie, 2-1 cu Ecuador. Iar Ecuador este pe locul 3 in clasamentul general. Tinand cont ca jocurile directe au fost spectaculoase, merg pe aceeasi idee si acum. Si am ales din nou intervalul 2-4 goluri.

Brazilia vs Uruguay

  • Brazilia nu a reusit sa isi continue parcursul cu procentaj 100%. A remizat, 0-0, in Columbia. Ramane insa lider detasat si nu are probleme legate de calificare. Iar acum are in fata Uruguay, in fata careia nu a pierdut in 90 de minute in ultimele 11 intalniri. Si care, in plus, asa cum aminteam, a suferit o corectie din partea Argentinei. Evident, brazilienii sunt favoriti. Si am sa merg pe minimum doua goluri marcate in meci.