Biletul zilei fotbal – 08-10-2021

Biletul zilei fotbal 08-10-2021. Am ales din oferta de astazi patru meciuri. Toate se joaca in preliminariile Cupei Mondiale. Unul in zona africana, iar celelalte trei in cea europeana. Iar cota totala rezultata este de 3.70. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 08-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:00.

  1. Angola  – Gabon, 1-3 goluri la cota 1.33
  2. Gibraltar – Muntenegru, 2 & under 4,5 la cota 1.61
  3. Letonia – Olanda, 2-5 goluri la cota 1.30
  4. Turcia – Norvegia, 2-5 goluri la cota 1.33
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Angola vs Gabon

  • Angola si Gabon s-au intalnit la Cupa Africii, insa la acel moment echipa din urma era deja calificata in faza urmatoare. Motiv pentru care a folosit jucatori mai putin utilizati si a cedat cu 2-0. Acum insa, ambele isi disputa sansa de a mai spera la calificarea in faza urmatoare. Angola a cedat de doua ori cu 1-0, in timp ce Gabon a reusit sa marcheze in ambele meciuri, dar are o linie 0-1-1. Si cum trei din ultimele 4 meciuri directe s-au incheiat cu maximum 3 goluri, am sa merg pe 1-3 reusite in meci.

Gibraltar vs Muntenegru

  • Gibraltar n-a obtinut vreun punct pana acum. Are sase infrangeri si golaveraj 3-25. Insa are trei jocuri cu gol marcat, iar Muntenegru este una dintre formatiile care a primit gol. Un gol marcat de gazde are cota 2.23, insa nu este genul de propunere care merita riscul. In plus, si la numarul de goluri situatia este cumva cu cantec. Oaspetii au sase meciuri fara victorie si patru fara gol marcat. Sigur, pot sa se revanseze acum. Insa nu au nevoie de mai mult decat victoria si ii asteapta o confruntare grea in meciul urmator, in deplasare, cu Norvegia. Meci care este decisiv pentru sansele sale la locul secund. Este motivul pentru care am sa incerc varianta Muntenegru castiga si under 4,5.

Letonia vs Olanda

  • Letonia vine dupa o remiza alba in Muntenegru si are rezultate decente acasa. In ultimele 10 confruntari cea mai drastica infrangere a fost un 0-3 cu Polonia.  Olanda insa pare ca s-a descatusat dupa revenirea lui Louis van Gaal pe banca. In septembrie a remizat in Norvegia, iar apoi a reusit doua succese la scor:  4-0 cu Muntenegru si 6-1 cu Turcia. Este foarte posibil sa avem si de aceasta data un festival ofensiv al oaspetilor, insa si sa asistam la menajarea jucatorilor importanti si sa avem parte de o victorie scurta. Am mers pe 2-5 goluri, la o cota decenta pentru combo. Pentru un single puteti adauga in combinatie si gol marcat de Depay pentru a urca la peste 2.

Turcia vs Norvegia

  • Este cel mai important meci al zilei in grupa preliminara din care face parte si Olanda. Norvegienii sunt la egalitate de puncte cu batavii si au nevoie de un succes. Turcii insa isi joaca acum sansele la calificare. Si, sa nu uitam, au fost vreme lunga pe primul loc. Insa dupa o primavara care le dadea fanilor sperante a venit un Euro catastrofal. Continuat apoi cu rezultate sub asteptari si in preliminarii. Motiv pentru care Senol Gunes a fost inlocuit de Stefan Kuntz, cel care a condus echipa under 21 a Germaniei.  Norvegienii vin fara Haaland, lucru care s-ar putea dovedi un handicap major. Insa au suficienta forta ofensiva pentru a anticipa un meci cu goluri. Si am sa merg pe 2-5 reusite in meci.