Biletul zilei fotbal – 07-8-2021

Biletul zilei fotbal 07-8-2021. Remiza lui Monaco ne-a rapit satisfactia unui bilet reusit. Din nou ratam la un singur meci. Din oferta de astazi ne-am indreptat atentia catre jocuri din mai multe intreceri interne din Europa. Am ales 5 jocuri cu care am format o cota totala de 8.72. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 07-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 17:00.

  1. Cardiff  – Barnsley, over 1,5 la cota 1.41
  2. Lyon – Brest, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.55
  3. Sturm Graz – Altach, over 1,5 goluri Sturm Graz la cota 1.43
  4. Sparta Praga – Karvina, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.67
  5. Zenit – Krasnodar, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.67
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cardiff vs Barnsley

  • Cardiff a pierdut un singur meci din ultimele 14 cu Barnsley. Este favorita sa inceapa stagiunea cu dreptul, iar un succes al sau are cota 2.30. Am ales insa varianta over 1,5, care a fost castigatoare in ultimele cinci meciuri directe si in 8 din ultimele 10.

Lyon vs Brest

  • Lyon isi doreste sa revina in Champions League si si-ar dori un start cu dreptul. Este favorita, insa, am vazut in cazul lui Monaco, startul de stagiune poate aduce surprize. Am mers pe 2+ repriza a doua, tinand cont de meciurile multi-gol ale gazdelor din ultima vreme. Ca si de faptul ca ultimele cinci intalniri au fost cu GG, iar ultimele 4 cu minimum patru reusite. Este plauzibil sa avem o repriza secunda disputata, cu reusite.

Sturm Graz vs Altach

  • Se intalnesc doua echipe carora le place spectacolul. Lucru demonstrat in acest start de stagiune. Sturm Graz are un singur meci cu un singur gol marcat, cel cu Red Bull Salzburg. In rest, minimum trei reusite pe meci. Iar cum Altach are probleme in defensiva, am mers pe doua goluri ale gazdelor.

Sparta Praga vs Karvina

  • Sparta a facut spectacol in prima liga ceha, iar sansele de a trece de Monaco sunt mici dupa 0-2 acasa. Este de asteptat sa traga tare in acest joc. Iar ultimele 6 dueluri au oferit minimum 4 reusite, in timp ce cele doua din stagiunea precedenta au fost cu 7 goluri. Ma astept la un nou spectacol si minimum doua goluri in repriza a doua. Se poate incerca si gol in ambele reprize.

Zenit vs Krasnodar

  • Zenit a marcat cate trei goluri in fiecare meci, iar Krasnodar nu se regaseste in acest start de stagiune. Este insa un joc tare al campionatului si ma astept ca ambele echipe sa traga tare din start pana in final. Astfel ca am mers pe minimum doua goluri in partea a doua.