Biletul zilei fotbal – 06-8-2021

Biletul zilei fotbal 06-8-2021. Din nou un singur meci (mai precis un al doilea gol al lui Elfsborg) ne-a rapit satisfactia unui bilet reusit. Din oferta de astazi ne-am indreptat atentia catre jocuri din mai multe intreceri interne din Europa. Am ales 5 jocuri cu care am format o cota totala de 6.02. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 06-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:30.

  1. Monaco  – Nantes, Monaco castiga la cota 1.42
  2. SKU Amstetten – SK Vorwaerts Steyr, over 2,5 goluri la cota 1.47
  3. Austria Lustenau – Liefering, GG la cota 1.45
  4. Kisvarda – Giyrmot, Kisvarda AH0 la cota 1.41
  5. Sporting – Vizela, Sporting over 1,5 goluri la cota 1.41
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Monaco vs Nantes

  • Monaco incepe campania din Ligue 1 contra lui Nantes. Oaspetii s-au salvat anul trecut la baraj. Si cum Monaco este deja cu un pas in play-off-ul UCL, probabil ca va forta un debut cu dreptul in campionat. Are atuurile sa-l faca.

SKU Amstetten vs SK Vorwaerts Steyr

  • Liga a doua austriaca este una in care gol marcat in prima repriza si over sunt cvasi-constante. Merg pe un meci cu goluri in aceasta confruntare. Cinci dintre ultimele 6 directe au oferit minimum trei goluri (pariul nostru).

Austria Lustenau vs FC Liefering

  • Se intalnesc doua echipe carora le place spectacolul si au ofensive extrem de puternice. Ultimele cinci meciuri directe ne-au oferit GG & 3+, astfel ca propunerea noastra, GG, are bune sanse de reusita.

Kisvarda vs Gyirmot

  • Kisvarda a terminat stagiunea trecuta pe locul 5 si a inceput cu un succes pe terenul lui Ferencvaros. Este favorita in fata unei formatii nou-promovate. Am luat insa ca optiune Kisvarda DNB, astfel ca la egal miza este returnata.

Sporting vs Vizela

  • Sporting a jucat deja un meci oficial si si-a adjudecat Supercupa, 2-1 cu Braga. Acum intalneste, in prima runda, o nou-promovata. Mizam pe un meci in care campioana sa inscrie din nou de doua ori.