Biletul zilei fotbal – 06-8-2021

Biletul zilei fotbal 06-8-2021. Din nou un singur meci (mai precis un al doilea gol al lui Elfsborg) ne-a rapit satisfactia unui bilet reusit. Din oferta de astazi ne-am indreptat atentia catre jocuri din mai multe intreceri interne din Europa. Am ales 5 jocuri cu care am format o cota totala de 6.02. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 06-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:30.

  1. Monaco  – Nantes, Monaco castiga la cota 1.42
  2. SKU Amstetten – SK Vorwaerts Steyr, over 2,5 goluri la cota 1.47
  3. Austria Lustenau – Liefering, GG la cota 1.45
  4. Kisvarda – Giyrmot, Kisvarda AH0 la cota 1.41
  5. Sporting – Vizela, Sporting over 1,5 goluri la cota 1.41
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Monaco vs Nantes

  • Monaco incepe campania din Ligue 1 contra lui Nantes. Oaspetii s-au salvat anul trecut la baraj. Si cum Monaco este deja cu un pas in play-off-ul UCL, probabil ca va forta un debut cu dreptul in campionat. Are atuurile sa-l faca.

SKU Amstetten vs SK Vorwaerts Steyr

  • Liga a doua austriaca este una in care gol marcat in prima repriza si over sunt cvasi-constante. Merg pe un meci cu goluri in aceasta confruntare. Cinci dintre ultimele 6 directe au oferit minimum trei goluri (pariul nostru).

Austria Lustenau vs FC Liefering

  • Se intalnesc doua echipe carora le place spectacolul si au ofensive extrem de puternice. Ultimele cinci meciuri directe ne-au oferit GG & 3+, astfel ca propunerea noastra, GG, are bune sanse de reusita.

Kisvarda vs Gyirmot

  • Kisvarda a terminat stagiunea trecuta pe locul 5 si a inceput cu un succes pe terenul lui Ferencvaros. Este favorita in fata unei formatii nou-promovate. Am luat insa ca optiune Kisvarda DNB, astfel ca la egal miza este returnata.

Sporting vs Vizela

  • Sporting a jucat deja un meci oficial si si-a adjudecat Supercupa, 2-1 cu Braga. Acum intalneste, in prima runda, o nou-promovata. Mizam pe un meci in care campioana sa inscrie din nou de doua ori.