Biletul zilei Franta – 22-9-2021

Biletul zilei Franta 22-9-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din programul rundei cu numarul 7 in Ligue 1. Intre care si meciurile lui Lille sau PSG. Si a rezultat o cota totala de 3.21. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei Franta - 22-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

  1. Lille  – Reims, under 4,5 & 3+ cornere Reims la cota 1.52
  2. Metz – PSG, 2 & 2+ PSG la cota 1.41
  3. Lorient – Nice, 2-4 goluri la cota 1.50
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Lille vs Reims

  • Lille nu a inceput campionatul asa cum si-ar dori. Are o linie 1-2-3, golaveraj 7-12, si este spre coada ierarhiei. Evident, toata lumea asteapta un reviriment, insa este greu de mers pe mana campioanei in acest moment. Chiar daca este mare favorita la casele de pariuri. Sau poate tocmai de aceea. De partea cealalta, Reims este o echipa imprevizibila. Si greu de invins, dovada ca are o linie 1-4-1. Este limpede insa ca va incerca sa inscrie pentru a obtine un rezultat pozitiv. Iar propunerea este under 4,5 & over 2,5 cornere Reims.

Metz vs PSG

  • PSG a reusit sa castige, fie si pe final, confruntarea cu Lyon. Astfel ca a ajuns la sase succese la rand, in fiecare dintre aceste intalniri marcand de macar doua ori. Metz este ultima, fara victorie (0-3-3) si cu un golaveraj 6-13. A pierdut la macar doua goluri diferenta ultimele trei meciuri directe acasa, iar PSG a marcat de macar doua ori in ultimele 5 confruntari de pe aceasta arena. Este motivul pentru care merg pe 2 & PSG 2+.

Lorient vs Nice

  • Lorient are doar o infrangere in 6 jocuri, in timp ce Nice nu a pierdut pana acum si are cea mai solida defensiva din Ligue 1. Mai mult, a marcat de macar doua ori in ultimele patru meciuri. Se anunta un meci extrem de tare, chiar daca sunt doua echipe fara nume. Poate chiar intre cele mai interesante din aceasta runda. Si cred ca golurile nu vor lipsi. Gazdele au fost capabile sa treaca acasa de Monaco sau Lille, Nice vine dupa un spectaculos 2-2 cu Monaco si succese la Nantes sau Lille. Merg pe 2-4 goluri in meci.