Biletul zilei Asia – 16-11-2021

Biletul zilei Asia 16-11-2021. Am ales din oferta de astazi trei partide din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Iar cota totala rezultata este de 2.47. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei Asia - 16-11-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 14:00.

 1. Vietnam  – Arabia Saudita, Arabia Saudita castiga la cota 1.50
 2. China – Australia, 2+ la cota 1.34
 3. Irak – Coreea de Sud, under 0,5 minutul 15 la cota 1.23
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Vietnam vs Arabia Saudita

 • Vietnam este ultima, fara victorie dupa cinci partide, si cu un golaveraj 4-11. Arabia Saudita este lider si a mentinut diferenta de 3 puncte fata de Australia dupa ce a remizat pe terenul acesteia, 0-0.
 • In 6 dintre ultimele 8 meciuri ale gazdelor in preliminarii s-au marcat minimum trei goluri, iar trei dintre ultimele cinci au fost de 4+.
 • Sauditii au castigat 8 dintre ultimele 9 jocuri din preliminarii (exceptia este jocul cu Australia) si 5 dintre ultimele 7 partide in deplasare in toate competitiile.
 • Tinand cont de raportul de forte am sa merg pe victorie Arabia Saudita.

China vs Australia

 • China este o echipa care nu are probleme sa marcheze, insa nu reuseste sa se impuna in fata unor formatii cu valoare, fie care vorbim despre cele care au acest atribut la nivelul Asiei.
 • Gazdele au o linie 1-1-3 si par iesite din cursa pentru calificare. In replica, Australia are nevoie de succes pentru a tine pasul cu sauditii.
 • In preliminarii de Mondiale, Australia a castigat 8 dintre ultimele 10 jocuri si 4 dintre ultimele 5 partide in deplasare.
 • Tinand cont de faptul ca formatia gazda are calitatea sa marcheze, iar Australia are nevoie de succes am decis sa merg pe 2+.

Irak vs Coreea de Sud

 • Irak a remizat in patru dintre ultimele cinci meciuri. Este pe locul 4, cu o linie 0-4-1, iar acesta este un joc decisiv pentru a mai avea sanse de calificare la baraj.
 • In 5 dintre ultimele 7 meciuri din preliminarii ale gazdelor s-au inregistrat sub 3 goluri. La fel si in 4 dintre ultimele 5 meciuri ale oaspetilor.
 • Sud coreenii sunt neinvinsi de 8 jocuri in preliminarii si au nevoie de succes pentru a tine pasul cu Iran. Tinand cont de miza meciului merg pe un start de meci fara gol in minutul 15.