Biletul zilei Anglia – 25-9-2021

Biletul zilei Anglia 25-9-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din programul rundei cu numarul 6 in Premier League. Si a rezultat o cota totala de 3.64. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei Anglia - 25-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 14:30.

  1. Manchester United  – Aston Villa, 2-4 goluri la cota 1.48
  2. Everton – Norwich, 1x & 2+ la cota 1.43
  3. Leicester – Burnley, 1x & 2-4 goluri la cota 1.72
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Manchester United vs Aston Villa

  • Manchester United a ratat un prim obiectiv in actuala stagiune. A fost eliminata de West Ham in Cupa Ligii si a parasit competitia. Acum spera sa razbune esecul in fata lui Villa, mai cu seama ca va alinia din nou prima echipa. In plus, oaspetii nu au mai castigat un meci direct din 2009. Nu-i mai putin adevarat ca Villa nu joaca rau. A castigat cu Everton, 3-0, si, intr-un meci in care au jucat cu precadere rezervele, a tinut-o in sah pe Chelsea. Vine sa o faca si acum, iar United a primit gol in 6 dintre cele 7 meciuri oficiale ale stagiuni. GG am consemnat si-n 12 dintre ultimele 15 jocuri ale acestei echipe pe propria arena, in Premier League. Se poate merge, asadar, pe un GG, ca single, la cota 1.85. Am ales insa pentru acest combo varianta 2-4, care a avut castig de cauza in 8 dintre ultimele 10 intalniri pe Old Trafford.

Everton vs Norwich

  • Everton are infirmeria plina. Iar acest lucru s-a vazut. In runda precedenta a cedat la scor de forfait in deplasarea la Birmingham. A fost prima infrangere din acest sezon. Dupa care, asa cum anticipam, cu echipa secunda, a avut probleme cu QPR. Din fericire pentru trupa lui Rafa Benitez, adversarul din acest joc este unul modest. Norwich are cinci infrangeri in tot atatea meciuri si in patru dintre jocuri a primit minimum doua goluri. Oaspetii pot inscrie, Everton avand un singur joc fara gol primit sub conducerea lui Benitez. Dar merg pe ideea ca nu pot invinge, astfel ca am ales varianta 1x & 2+.

Leicester vs Burnley

  • Leicester a reusit in startul stagiunii sa se impuna in fata lui City in Supercupa. Lucrurile n-au mers insa ulterior asa cum isi dorea. Si este doar pe locul 12. Intalneste insa acum o formatie care a acumulat un singur punct. Si care este candidata serioasa la retrogradare. Iar increderea este mare. Mai cu seama ca acasa are 4 succese si o remiza in ultimele cinci jocuri directe. Leicester a primit gol in patru dintre cele 5 meciuri din actuala stagiune, GG am avut in ultimele 5 jocuri directe. Astfel ca am ales ca varianta 1x & 2-4 goluri.